Vlas Shichkin (Team MP Group), vencedor al 55è GP Sant Pere de Perafort

18/07/2022
Carretera

Vlas Shichkin (Team MP Group), vencedor al 55è GP Sant Pere de Perafort

El jove rus Vlas Shichkin (Team MP Group) va ser aquest dissabte 16 de juliol el vencedor del 55è Gran Premi Sant Pere, una nova edició de la històrica gran clàssica de Perafort (Tarragonès) organitzada per Promoevents, on prop de 130 participants van competir en el tradicional circuit al voltant de la localitat tarragonina, que sempre deixa curses ràpides i explosives.

Va ser el cas d'aquesta nova edició, on finalment un grup d'una desena de corredors es van jugar la victòria a l'esprint. En ell, el rus Schichkin, tot un medallista europeu de pista amb 20 anys que el cap de setmana anterior va pujar al podi al Critèrium del Vallès, va superar a Benjamí Prades (Controlpack), que després d'un gran cap de setmana uns dies abans continua escalant punts per aspirar al lideratge de les Grans Clàssiques, i Denis Denisov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona).

Així doncs, la principal competició del calendari elit/sub23 català, les Grans Clàssiques-6è Trofeu Joan Casadevall, arriba al seu moment clau amb la disputa aquest pròxim cap de setmana del 23 i 24 de juliol del GP d'Òdena i el GP Baix Penedès de Sant Jaume dels Domenys, formant la Xallenge Unió Ciclista Igualadina.

Classificació 55è Gran Premi Sant Pere Perafort:
  1. Vlas Shichkin (Team MP Group) 2:30:03
  2. Benjamí Prades (Controlpack) m.t.
  3. Denis Denisov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) m.t.
  4. Keegan Hornwblow (Team SmartDry-Girona) m.t.
  5. Arseny Nikiforov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) m.t.
  6. Christian Albrechtsen (Team SmartDry-Girona) m.t.
  7. Diedrik Deelen (Equipo Oleka) a 0:07
  8. Guillem Cassú (Buff-Megamo Team) a 0:08
  9. Charles Thomas Olivier (Brocar-ALE) a 0:08
  10. Josep Tomàs (Brocar-ALE) a 0:12
Fotografia: Team MP Group