Celebrada amb èxit la 8ª Estada Sóc Ciclista de la FCC

30/06/2022
Federació

Celebrada amb èxit la 8ª Estada Sóc Ciclista de la FCC

Entre els darrers dies 27 i 29 de juny, la Federació Catalana de Ciclisme ha organitzat amb èxit la 8ª Estada Sóc Ciclista per a ciclistes infantils i alevins. Seguint la tònica dels darrers anys, les 40 places d'inscripcions van exhaurir-se per gaudir de tres dies de pràctica de totes les disciplines ciclistes en els entorns del Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona, fent dues nits a la Residència Àgora.

Com a gran notícia, la gran participació de 16 noies ha fet que sigui l'edició de l'Estada de formació ciclista que més s'ha apropat a la paritat, seguint amb la voluntat de promoció del ciclisme femení des de les categories inferiors.

A banda de perfeccionar la tècnica de la bicicleta, practicant i coneixent totes les disciplines ciclistes durant tres dies, l’objectiu de l'Estada és fomentar el ciclisme i activitats en grup entre el més joves, contribuint a la seva formació integral, mitjançant l’esport i els valors que aquest aporta. Així doncs, durant tres dies els participants han gaudit de xerrades tècniques i formatives (alimentació, noves tecnologies..), estiraments, tallers i jocs recreatius, totes elles supervisades i dirigides per tècnics de la FCC.

En acabar les activitats aquest dimecres, tots els participants han rebut un obsequi i el seu diploma #SócCiclista per la seva participació en l'Estada. Esperem que hagueu gaudit i ens retrobem en la propera edició!