El Campionat català de CX de la Garriga clausura la temporada de ciclocròs

19/12/2018
Ciclo-Cross

El Campionat català de CX de la Garriga clausura la temporada de ciclocròs

Aques diumenge 30 de desembre la Copa Catalana de ciclocròs posa punt i final amb la disputa del Campionat de Catalunya de l'especialitat a la localitat de la Garriga, en la 4a edició del ciclocròs d'aquesta vila. 

La prova es disputarà sobre un circuit de 2'8 kms amb tots els ingredients per un gran esdeveniment de ciclocròs com el que ens espera, situat a la zona industrial de Can Tarrés. S'hi donaran cita més de 200 ciclistes en les categories competitives, i més de 50 en categories de promoció, i comptarà amb la organització del Club Ciclista La Garriga.
 

Els horaris previstos per la cita són:

9:15h Master 40, Master 50 i 60
10:15h Femines Elit, Femines Sub23, Cadets (f), Juniors (f)
11:15h Infantils
12:30h Elits i Sub23

Inscripcions infantil La Garriga
Inscripcions Open La Garriga

Pel que fa a la Copa Catalana, hi ha categories que decidiran el campió/na a la prova d'aquest proper cap de setmana. En fèmines elit Veerle Cleiren i Jordina Muntadas estan separades per només 27 punts. En M40 Arnau Rota lidera amb 40 punts sobre Santi Martínez, mentre que Dani Fabré té alguna opció matemàtica peròmolt remota. Marc Romero i Isaac Simon tene ssegurat el campionat en S23 i elits. Josep Chavarria, Pere Joan Roig i Bernat del Pino guanyaran les categories de M30, M50 i M60 respectivament. Marc Masana en cadets i Luis Vivian en juniors masculins són ja campions, igual que Nicole Catsillo en fèmines.

Classificacions Copa Catalana CX infantil
Classificacions Copa Catalana CX Open