La Copa Catalana CX continua la seva recta final a L'Hospitalet de l'Infant

09/12/2019
Ciclocròs

La Copa Catalana CX continua la seva recta final a L'Hospitalet de l'Infant

La Copa Catalana de CX encara ja definitivament la seva recta final i aquest diumenge 15 de desembre viurà la seva avantpenúltima cita de la temporada amb la disputa de la dotzena prova del calendari 2019 a L'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp). 

La prova tindrà com escenari el Passeig de L’Arenal en el seu darrer tram d’asfalt, per continuar per la zona de terra i la Cova del Gat, un entramat de pins mediterranis que aportaran, conjuntament amb la platja, un circuit diferent i espectacular per públic i corredors. La combinació de trams de platja i de bosc de ben segur aportaran un ambient ben diferent al de la majoria de proves del calendari de la modalitat hivernal.

La Copa Catalana de ciclocròs (Consulta'n tota la informació) està liderada en les seves classificacions elit a tres proves de la seva conclusió per Albert Poblet (Portet Instal·lacions-Ixcor-Buff) i per la recentment vencedora a Sant Joan Despí Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike).

Una vegada més, hi haurà espai per totes les categories, més enllà de les curses per cadets, júniors, elit, sub23 i màsters que es disputaran entre les 9.15h i les 13.30h, amb l'afegit de les proves de formació des de pre-benjamins a infantils, amb inscripcions en el següent enllaç, que com sempre es disputaran a mig matí. Una Copa Catalana que arriba a L’Hospitalet de L’Infant amb suport de l’Ajuntament de Vandellòs – L’Hospitalet de L’Infant, que ens aproparan a conèixer el ciclocròs.

Està prevista la participació de corredors destacats en diferents categories amb, el vigent campió català de la modalitat Jofre Cullell i també campió d’Europa júnior de BTT. En la mateixa categoria elit/sub23 està prevista una vegada més la participació de Marc Soler, corredor professional del equip Movistar Team, tot un guanyador de Paris-Niça que ja ha estat present a les cites de Maresa, La Seu d'Urgell i Sant Joan Despí, així com el vencedor de la darrera prova Tomàs Misser, campió del món de descens. Una altra participació destacable serà a la categoria màster 50, amb la participació de Pere Joan Roig, campió del món de BTT de la seva categoria, i també menció a part a la participació de corredors del Baix Camp, líders de Copa Catalana de Ciclocròs, com són la mateixa Veerle Cleiren i Marc Romero en la categoria de sub23 masculí.

Després de la prova tarragonina, només quedarà per davant la disputa del Campionat de Catalunya a El Morell el proper dia 22, ja amb les inscripcions obertes, i el Dark Cross Destroy Mechanical, la prova nocturna amb què acabarà la competició el proper 28 de desembre a Les Franqueses del Vallès.