La Copa Catalana CX torna aquest cap de setmana a Osca

05/11/2019
Ciclo-Cross

La Copa Catalana CX torna aquest cap de setmana a Osca

Aquest cap de setmana 9 i 10 de novembre, l’estructura del ciclocròs català es desplaça a l’Aragó per la disputa del Ciclocross Ciudad de Huesca, que serà la setena cita de la temporada de la Copa Catalana de CX (Tota la informació). Sota la organització del Club Ciclista Oscense, un any més la cita forma part del calendari català per fomentar la participació en la que serà ja la quarta edició de la prova.

A diferència de les proves disputades en territori català, en aquest cas la prova escolar, on hi podran participar nascuts després de l’any 2005 i se celebrarà el diumenge a les 11.30h, en aquesta ocasió no serà puntuable per la Copa Catalana. La competició hivernal s'apropa al seu equador després de superar la seva fase més intensa amb disputa del tríptic de proves internacionals a Les Franqueses, Manlleu i Vic.

La principal novetat arribarà a la tarda del dissabte, quan es disputarà a les 16.30h una prova d’eliminator per a elits, sub23, màsters 30 i 40 limitat a 40 participants que es poden inscriure a través del correu electrònica club@clubciclistaoscense.es. Una estona abans, des de les 15h, es podran disputar entrenaments al circuit de Cerro de San Jorge, al costat del Palacio de Los Deportes

Actuals líders de la Copa Catalana després de set proves: els elits Albert Poblet (Portet Instal·lacions-Ixcor-Buff) i Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike), els sub23 Marc Romero (BG Team 100% Natural) i Júlia Pujol (Catema.cat), el júnior Marc Masana (La Torreta Bike), els cadets Adrià Franquesa (Jufré Vic-ETB) i Nicole Castillo (Bicisprint), el màster 30 Josep Chavarría (Corvi Team), el màster 40 Marc Clapés (Corvi Team), el màster 50 Joan Antoni Asensio (Trèvol Bikesports) i el màster 60 Antonio Muñiz (Tot Vici en Bici). Consulta'n totes les classificacions provisionals.

Horaris IV Ciclocross Ciudad de Huesca: