La Copa Catalana de ciclocròs arriba diumenge a Osca

01/12/2018
Ciclocròs

La Copa Catalana de ciclocròs arriba diumenge a Osca

La onzena data de la Copa Catalana de ciclocròs d'aquesta temporada 2018 arriba aquest cap de setmana fora del territori del Principat: i és que aquest diumenge 9 de desembre arriba a Osca (Aragó) la 3ª edició del Trofeo de Ciclocross Ciudad de Huesca, que amb la organització del Club Ciclista Oscense amplia els límits del certamen que ja encara les seves setmanes finals mantenint el seu èxit de participació.

La matinal, disputada en un circuit preparat davant del Palau d'Esports de la ciutat aragonesa, comptarà amb les sortides: la de les 9.15h amb les proves màster, la cursa de fèmines, cadet i júniors a les 10.15h i la prova reina, amb les categories elit, sub23 i elit, a les 12.30h (Inscripcions a totes les categories del CX d'Osca).

Després de deu proves disputades, l'elit lidera Isaac Simón (BiciEquip) és qui lidera la Copa Catalana en categoria masculina, mentre que en sub23 domina clarament un Marc Romero (BGTeam-100% Natural) que a més va sumar el seu primer triomf absolut a el passat dissabte Torredembarra. En el cas de la categoria femenina, la belga Veerle Cleiren (Solcam-Montbike) lidera ara amb 610 punts, pels 603 de Jordina Muntadas (Corvi Team), després d'haver aconseguit una brillant doble victòria el darrer cap de setmana per terres tarragonines.

En altres categories, els líders provisionals sín Luis Vivián (júnior), Marc Masana i Nicole Castillo (cadet), Josep Chavarría (màster 30), Arnau Rota (màster 40), Pere Joan Roig (màster 50) i Bernat Del Pino (màster 60).