Resultats complets dels catalans als estatals CX on Gustavo Dacosta signà podi

10/01/2012
Ciclo-Cross

Resultats complets dels catalans als estatals CX on Gustavo Dacosta signà podi

Els Campionats d´ Espanya de Gandia, celebrats durant aquest cap de setmana, han deixat el podi de Gustavo Dacosta a master 30 com resultat més destacat de la delegació catalana a la localitat valenciana. Dacosta, qui defensa els colors del seu equip Tomás Domingo, culminà a Gandia una gran temporada en una cursa on Tomàs Misser, aquest si amb el maillot de Catalunya, fou quart. També al top ten van finalitzar les noies, Mercè Pacios a elit i Elisabet Escursell a juvenils, signant una cinquena plaça.
A les proves reines les avaries i la mala sort van ser la tònica. Josep Nadal abandonà la competició sots 23 per aquest motiu mentre que a la prova elit David Lozano i José Antonio Hermida, qui corria amb la samarreta del Multivan, van patir les conseqüències de dues punxades en el cas del primer quan anava escapat amb els millors i una espectacular caiguda del segon un cop va culminar una remuntada des de les places més endarrerides. A cadets Ot Doniga fou el més destacat mentre que a júniors Daniel Serrano entrà en el top 20. Divendres s´ obrí la competició amb la cursa de relleus on la selecció catalana fou cinquena.
Properament es convocarà una reunió per poder reestructurar la comissió de ciclocròs i poder donar-li forma i l´ empenta necessària per que la propera temporada tant el calendari com els resultats siguin la línia dels darrers anys.

Resum dels resultats catalans als Campionats d´ Espanya

Elit: 11.Santi Armero, 15.Ramon Sagués, 19.David Lozano , 24.Xavier Carnicer, es retiraten Francesc Garcia i Adrià Tous
Sots-23: 24.Gerard Alvarez, 28.Oriol Domenech, retirada de Josep Nadal
Junior:24.Daniel Serrano, 37.Eduard Baigues, retirada de Pol Ribas involucrat en una caiguda massiva nomes pendre’s la sortida
Cadet: 12.Ot Doniga, 16.Aitor Carbonell, 24.David Payet
Elit/Sots23 femina: 7.Mercè Pacios (5ªelit)
Cadet femina: 5.Elisabet Escursell, 11.Blanca Vallés
Master30:3.Gustavo dacosta, 5.Tomas Misser, 12.Arnau Rota (va patir una caiguda quan era dins el grup capdavanter), 30.Marc Clapés, 41.Jordi Alvarez
Veterà40:7.Xavier Martí, 22.Joan Anton Asensio, 32.Jordi Melich, 36.Xavier Costa, 39.Oscar Doniga
Vetrà50: 16.Miquel Calm

Agraïment: Xavier Martí
Fotografia: Podi master 30
Font: RFEC