Sara Gay i Jofre Cullell s'imposen a Santa Coloma de Farners

24/11/2019
Ciclocròs

Sara Gay i Jofre Cullell s'imposen a Santa Coloma de Farners

El ciclocròs de Santa Coloma de Farners, novena cita de la Copa Catalana de l'especialitat (Tota la informació), s'ha disputat avui al Parc de Sant Salvador en un dia assolellat i una bona inscripció, amb més de 270 inscrits entre totes les categories, en una prova organitzada de forma notable pel Club Ciclista Farners.

En categoria masculina, el ciclista local Jofre Cullell (Megamo Factory Team) no ha faltat a la cita amb el seu públic i s'ha mostrat intractable des de la primera volta, en la que se n'ha anat en solitari per imposar-se sense contemplacions davant un gran Tomàs Misser (Orbea), segon a 1'11", i el vigent líder de la Copa Catalana Albert Poblet (Portet Instal·lacions Ixcor), que ha arribat tercer a més de 3 minuts del jove ciclista selvatà i afiança el seu liderat ja superat l'equador del calendari previst.

Entre les fèmines, Sara Gay (Biking Point) ha mantingut una interessant lluita amb Jordina Muntadas (Corvi Team) per acabr imposant-se per només 11". La líder de la Copa Catalana Veerle Cleiren (Solcam Maxled Montbikes) ha completat el podi arribant a 59" de Gay, i manté el maillot groc de líder una setmana més en una prova que ha comptat amb més participació de l'habitual, comptant també amb la reconeguda biker Clàudia Galicia (Megamo Factory Team).

Els vencedors/es per categories han estat:

  • Cadet: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Adrià Franquesa (Jufré Vic ETB)
  • Junior: Julia Passarrius (CC Le Boulou) i Jerome Raus (CC Le Boulou)
  • S23: Emma Roger (Sismic Wear) i Jofre Cullell (Megamo Factory Team)
  • Elit: Sara Gay (Biking Point) i Tomàs Misser (Orbea)
  • M30: Marta Navarro (3HM CE) i Josep Chavarria (Corvi Team)
  • M40: Carmen Medina (Medina CC) i Marc Clapes (Corvi Team)
  • M50: Pere Joan Roig (Vila Bike's)
  • M60: Bernat del Pino (Les Franqueses UC)
  • Equips: Corvi Team

Classificacions CX Santa Coloma de Farners

Com és habitual, també s'han disputat les proves de promoció amb una vuitantena de nens i nenes participants.

La propera prova de la Copa Catalana de ciclocròs es disputarà el proper diumenge dia 1 a la Seu d'Urgell, una cita que debuta aquest any al calendari i que promet un gran espectacle al Parc del Valira de la localitat. Les inscripcions ja es poden fornalitzar en aquest enllaç.