El Ciclocròs Ciutat de Manresa celebra la seva 10ª edició el 4 de desembre

24/11/2022
Ciclocròs

El Ciclocròs Ciutat de Manresa celebra la seva 10ª edició el 4 de desembre

El pròxim 4 de desembre arriba una de les proves amb més trajectòria del calendari del ciclocròs català. El X Ciclocròs Ciutat de Manresa celebrarà els seu deu anys d'existència en la que serà la onzena prova puntuable de la Copa Catalana de Ciclocròs 2022, que s'apropa a la seva recta final.

El circuit situat a la Zona Esportiva del Congost tornarà a portar l'espectacle del ciclocròs a la capital del Bages, en una prova considerada una de les grans referències del calendari català, sota la organització de l'Esport Ciclista Manresà. Totes les categories des de pre-benjamins fins a màsters estan citades a la cursa manresana

Jofre Cullell i Jordina Muntadas van ser els vencedors de la passada edició, que va ser la cinquena prova puntuable de la Copa Catalana de 2021.

A partir de les 8h del mati, per accedir a la ubicació de la prova (Zona Esportiva El Congost) s'haurà de passar per la variant de Manresa, entrar a l'Eix Tranversal C-25 direccio Lleida i sortir a la sortida 131. La organització vetllarà per tenir-ho tot ben senyalitzat.

Les inscripcions tancaran la mitjanit del dijous 1 de desembre.