Gurb tindrà cita amb la Copa Catalana de Ciclocròs el proper 12 de novembre

04/11/2023
Ciclocròs

Gurb tindrà cita amb la Copa Catalana de Ciclocròs el proper 12 de novembre

El III Ciclocròs de Gurb - 2n Memorial Lluís Vila i Codina tornarà a ser escenari del millor ciclocròs el diumenge 12 de novembre. La competició organitzada pel Club Ciclista Gurb serà la sisena cita de la Copa Catalana de Ciclocròs by Proride i arribarà l’endemà de la prova que es celebra el dissabte 11 de novembre a l’Hospitalet de l’Infant.

Després de dues edicions d’èxit amb prop de 175 participants a cada una d’elles, Gurb es va consolidant com una de les parades clàssiques del calendari de ciclocròs català. Les dues edicions celebrades fins ara han tingut resultats idèntics, amb victòries de Jofre Cullell i Jordina Muntadas tant el 2021, en el debut de la prova, com el 2022, en una jornada marcada pel fred i la boira. Enguany, Gerard Moya (Massi Club Ciclista) i Laia Bosch (Ecológicos Navarra-Beratxa) arribaran al cap de setmana de la prova com a líders de la Copa Catalana, però la jornada de dissabte de l’Hospitalet de l’Infant pot canviar la classificació abans d’arribar a Gurb.

La jornada, que un any més es celebrarà al circuit de la Ronda de l’Agricultura, arrencarà a les 9.30 hores amb les proves màster, per després donar pas a les proves femenines i cadet i júnior masculí i acabar a les 11.30 hores amb la sortida de les categories elit, sub 23 i màster 30 masculí. Les inscripcions per al Ciclocròs de Gurb estaran obertes fins el dijous 9 de novembre a la mitjanit.

Foto: Pol Jufré (@jufrefilms)