La Copa Catalana CX es prepara per la seva temporada 2020

26/10/2020
Ciclocròs

La Copa Catalana CX es prepara per la seva temporada 2020

ACTUALITZACIÓ 30/10/20
Tot el calendari de la Copa Catalana de CX 2020 del mes de novembre no es disputarà degut a les restriccions del Covid19. Queden en peu doncs, les tres darrers proves programades: Osca, La Seu i Nocturna Les Franqueses
----------------------

A una setmana del seu inici, la Copa Catalana de ciclocròs ja té els motors engegats per començar la seva temporada 2020. En un any marcat per la incertesa de la situació d'emergència sanitària, el calendari de CX català manté la projecció d'un calendari ampli seguint en la línia dels últims anys, amb prop d'una desena de possibles curses que demostren el bon estat de salut de la disciplina hivernal, tant per organitzadors com per participants.

La temporada començarà amb un cap de setmana complet a Les Franqueses del Vallès: el dissabte 31 d'octubre, donant cita als màsters i a les proves de Kids Cup per a categories de formació que acompanyaran totes les proves de la temporada, mentre que diumenge serà el torn de la prova inaugural a Les Franqueses del Vallès, que donarà un tret de sortida d'alt nivell gràcies a la seva categoria internacional UCI C2. A més, l'esforç de organitzatiu de la Unió Ciclista Les Franqueses permetrà repetir l'espectacular tancament estrenat l'any passat amb una cursa nocturna, prevista pel dia 19 de desembre. Una setmana abans, el circuit de La Seu d'Urgell que tan bon sabor de boca va deixar l'any passat en la seva estrena ha d'acollir el Campionat de Catalunya.

Els elits Albert Poblet i Veerle Cleire van ser els vencedors la temporada passada d'una Copa Catalana que, com és d'imaginar, té les seves cites d'aquest 2020 a les expectatives de la situació sanitària que travessa el país. Amb tot, el calendari anunciat de vuit cites té encara la opció d'ampliar-se amb un parell de cites més a les zones de Tarragona i Lleida.

Es recorda, a més, que encara estan oberts els últims dies per tramitar els canvis de llicència entre màster i elit abans no comenci la temporada.

Calendari Copa Catalana CX 2020:

  • 31 d'octubre/1 de novembre: Les Franqueses del Vallès (UCI C2) ANUL·LADA
  • 8 de novembre: Sant Joan Despí ANUL·LADA
  • 15 de novembre: La Garriga ANUL·LADA
  • 22 de novembre: Vic ANUL·LADA
  • 29 de novembre: Manlleu ANUL·LADA
  • 6 de desembre: Osca
  • 13 de desembre: La Seu d'Urgell - Campionat de Catalunya
  • 19 de desembre: Nocturna Les Franqueses del Vallès
  • Més informació de la Copa Catalana CX