La Copa Catalana de ciclocròs 2021 continua diumenge a Masquefa

26/10/2021
Ciclocròs

La Copa Catalana de ciclocròs 2021 continua diumenge a Masquefa

La Copa Catalana CX 2021 continua el seu calendari en l'any del retorn de moltes proves després de l'aturada per la pandèmia i celebrarà la seva quarta cita de la temporada amb la disputa del Ciclocross Vila de Masquefa aquest diumenge 31 d'octubre. El Club Ciclista Masquefa té preparat un circuit de 2,7 quilòmetres al costat del Complex Esportiu Municipal del municipi de l'Anoia per la quarta edició de la cita que organitza en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Masquefa.

Com és habitual en el calendari hivernal, la matinal començarà amb les proves màster en la primera sortida, per passar a les fèmines, cadets i júnior en la segona cursa i, abans de la prova elit/sub23 masculina, les categories de formació entre prebenjamins i infantils tindran les seves curses en un circuit adaptat. La recollida de dorsal i xips es podrà fer fins 30 minuts abans de la sortida de cada cursa.

Després de tres proves, Xavier Ariza (La Torreta Bike) lidera la classificació de la Copa Catalana en categoria elit amb 170 punts per davant d'Àlex Ruiz (Valverde Team-Tierra Fecundis), amb 165, i Tomàs Misser (Mondraker). Per la seva banda, Jordina Muntadas (Corvi Team) lidera entre les fèmines amb 165 punts, pels 105 de Blanca Vallès (Fornells de la Selva) i Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team). També en destaca la joventut amb el lideratge de debutants en les seves respectives categories com Nil Solà (Biking Point) en sub23, o els liderats júnior de Carlos Gámez (Lliçà d'Amunt) i Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods).

Horaris CX Masquefa 2021:

  • 08:00 am - 08:45 – Confirmació d’inscripcions 1ª sortida
  • 1ª Sortida (Màster 40, Màster 50 i Màster 60)
  • 2ª Sortida /Cadet [M/F], Júniors [M/F], Elit [F])
  • 11:30 am – Entrega premis 1ª i 2ª prova
  • 3ª Sortida (prebenjamines [M/F], Benjamines [M/F], principiants [M/F],
  • Alevins [M/F], Infantils [M/F])
  • 4ª Sortida (Elit [M], Sub 23 [M], Màster 30 [M])
  • 13:30 – Entrega premis 3ª I 4ª prova

Més informació i inscripcions del Ciclocross Vila de Masquefa.
Inscripcions al Ciclocross Vila de Masquefa per a categories de promoció.
Tota la informació de la Copa Catalana CX 2021.