La Copa Catalana de Ciclocròs encara la seva recta final diumenge a Manlleu

06/12/2021
Ciclocròs

La Copa Catalana de Ciclocròs encara la seva recta final diumenge a Manlleu

Una de les cites clàssiques del ciclocròs català, el Trofeu Joan Soler - Ciutat de Manlleu,  serà aquest diumenge 12 de desembre l'escenari de la desena prova puntuable del calendari de la Copa Catalana de CX 2021. El Parc de l'Arboretum del municipi osonenc serà l'escenari de la cursa, una cita clau abans de la disputa del Campionat de Catalunya la setmana vinent a La Seu d'Urgell.

Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) i Jordina Muntadas (Corvi Team) lideren la competició en les seves categories elit (Tota la informació) després de set i cinc victòries consecutives en les darreres proves, respectivament. Nil Solà (Biking Point), tot i la seva absència a la darrera cita a Osca, es manté líder en sub23 i Adrià Franquesa (Bikesports-Ford Nicolás) es va situar líder en júniors amb 10 punts sobre l'absent Carlos Gámez. En fèmines junior Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) i en cadets Sílvia Cuatrecasas (Mondepra-Radikal bikes) mantenen els maillots grocs. En cadets masculí Roc Cubí (Jufré Vic-ETB) segueix al capdavant, igual que Marc Clapés (Corvi Team) en M40 i René Ives (CC Montornès) en M60. En categoria M50 Joan Antoni Asensio (Trèvol-Bikesports) va recuperar el maillot groc després de la seva victòria a Osca, amb només 15 punts sobre Emilio Vivian, i en M30 David Álvarez (Cicles Vic) resisteix al capdavant amb només 45 punts sobre un Josep Chavarria que compta les seves participacions per victòries.

Després d'un 2020 marcat per la pandèmia, el ciclocròs català ha recuperat amb força el seu potent calendari i aquest diumenge viurà una de les seves curses més habituals una setmana abans de La Seu d'Urgell aculli el Campionat de Catalunya CX 2021, amb les inscripcions ja obertes. Tant a Manlleu com a La Seu, també les categories escolars tindran les seves proves en els horaris habituals de migdia.