La Copa Catalana de Ciclocròs es torna a desplaçar aquest diumenge a Osca

05/12/2022
Ciclocròs

La Copa Catalana de Ciclocròs es torna a desplaçar aquest diumenge a Osca

Un any més, la Copa Catalana de Ciclocròs 2022 torna a tenir una cita puntuable a Osca (Aragó). a El VI Ciclocross Ciudad de Huesca es disputa aquest diumenge 11 de desembre i serà la dotzena de les catorze proves puntuables en el calendari de la competició hivernal catalna. La prova organitzada pel Club Ciclista Oscense manté la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme amb el calendari de la Federación Aragonesa de Ciclismo, sumant una jornada més de competició.

La prova acollirà a totes les categories de les proves open des de cadet fins a màster així com a les categories de promoció des de pre-benjamí fins a infantil, si bé en aquest segon cas les curses estaran emmarcades dins de los Juegos Escolares del calendari aragonès, amb les inscripcions a través de la web aragonciclismo.com.

En la recta final del calendari català, la Copa Catalana de CX segueix liderada en categoria elit pel vigent campió català de carretera David Domínguez (Eolo-Kometa), que gràcies a la seva regularitat es manté al capdavant de la classificació després d'onze proves amb 580 punts per davant dels 540 d'Àlex Ruiz i de Jofre Cullell (Primaflor Mondraker), vencedor de la darrera prova a Manresa. Igualment, en la classificació femenina absoluta, la sub23 Nicole Castillo (Biking Point) lidera amb 660 punts sobre els 579 de Sara Gay (Biking Point) i els 490 de Sònia Anguita (Farners Club Ciclista).

Horaris VI Ciclocross Ciudad de Huesca:

  • 9:15 Master 40-50-60
  • 10:15 Cadet, Junior, Fèmines
  • 11:15 Cerimònies Protocolàries
  • 11:30 Jocs Escolars
  • 12:30 Elit, Sots23, Master 30
  • 13:45 Cerimònies Protocolàries
  • Tota la informació i inscripcions.