La Copa Catalana de Ciclocròs estrena seu a Vilablareix

21/11/2022
Ciclocròs

La Copa Catalana de Ciclocròs estrena seu a Vilablareix

Aquest pròxim diumenge 27 de novembre, la Copa Catalana de Ciclocròs estrena una nova seu en la seva desena prova puntuable de la temporada 2022. Vilablareix (Gironès) serà l'escenari de la nova prova de ciclocròs, que organitza el Club Esportiu Gravel Girona amb el suport de l'Ajuntament de Vilablareix, Véloblareix i la Federació Catalana de Ciclisme.

La organització ha preparat un circuit situat a la Riera d'en Vinyes del municipi gironí, en una jornada que després de la prova de Gurb d'aquest cap de setmana tornarà a tenir proves per a les categories de promoció (inscripcions fins la mitjanit de dimarts).

La Copa Catalana de Ciclocròs encara ja la seva recta final, i ho fa amb les classificacions molt igualades. Concretament, en la classificació elit/sub23 masculina, Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) i David Domínguez (Eolo-Kometa) empaten al capdavant de la classificació amb 440 punts, seguits d'Àlex Ruiz (Unica Bikes) amb 435. Per la seva banda, la sub23 Nicole Castillo (Biking Point) lidera el rànguing femení amb 490 punts, seguida de Sara Gay (Biking Point) amb 456 i Sònia Anguita (Club Ciclista Farners) amb 375.

Les inscripcions per la prova de Vilablareix tancaran la mitjanit del dijous 24 de novembre.