La Copa Catalana de CX 2022 es posa en marxa aquest diumenge a El Bruc

04/10/2022
Ciclocròs

La Copa Catalana de CX 2022 es posa en marxa aquest diumenge a El Bruc

Ja està tot preparat perquè el pròxim diumenge 9 d'octubre es doni la sortida a la primera prova de la Copa Catalana de Ciclocròs de la temporada 2022. Serà el Bru-CX, II Ciclocròs del Bruc, al municipi de l'Anoia, prova que la darrera temporada va servir de tancament del calendari català, que van dominar Xavi Ariza i Jordina Muntadas.

La diada començarà a les 9:30h amb la prova de màsters, seguida a les 10:30h dels cadets, juniors i fèmines i per acabar a les 11:30h amb els elits, sub23 i màsters 30. La prova es celebrarà al Recinte Poliesportiu del Bruc, amb sortida davant del Monument del Timbaler amb recorregut similar al de la darrera temporada però amb algunes novetats. De nou, els clubs ciclistes Els Culets Vermells i Bruckers BTT organitzen la prova, amb el suport de l'Ajuntament del Bruc.

Aquesta és la primera prova del calendari 2022/23 de ciclocròs català, que aquest curs espera gaudir de més d'una quinzena de curses (Consulta tot el calendari previst), que es tancarà amb la disputa del Campionat d'Espanya de CX entre els dies 13 i 15 de gener 2023 a Vic.