Marc Romero i Marta Cano, vencedors del 3r GP CX La Seu d'Urgell

13/11/2022
Ciclocròs

Marc Romero i Marta Cano, vencedors del 3r GP CX La Seu d'Urgell

Prop de 250 participants s'han reunit aquest diumenge 13 de novembre per la disputa del 3r Gran Premi CX La Seu d'Urgell, la vuitena prova de la temporada 2022 de la Copa Catalana de Ciclocròs. La prova organitzada per l'Sprint Club Andorra al Parc del Valira de la capital de l'Alt Urgell, que la darrera temporada va acollir el Campionat de Catalunya de la disciplina hivernal, ha tornat a oferir un gran espectacle en un circuit molt ben valorat pels participants.

La victòria a la prova absoluta masculina ha estat, Marc Romero (Bike Garraf) en una cursa elit/sub23 molt ajustada per davant d'Àlex Ruiz (Unica Bikes) i d'Oriol Domènech (Biciequip Competició). El quart classificat ha estat el vencedor sub23 Nil Solà (Biking Point), mentre que amb la cinquena posició, David Domínguez (Eolo-Kometa) manté el liderat de la Copa Catalana.

Per la seva banda, la prova femenina l'ha dominat la júnior Marta Cano (Primaflor Mondraker) per davant de la vencedora elit Jordina Muntadas (Bike Kids), que retorna al calendari de ciclocròs on ha estat important protagonista en temporades anteriors, i Blanca Vallès (Irontech-Mendiz-Ambisist).

Durant la matinal un centenar de participants han pres part en les curses de les categories de formació (Totes les classificacions), amb victòries infantils de David Belmonte (Biketrial Torredembarra) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike), alevins de Hugo Guardia (Escola Ciclisme Vallès) i Laia Bragulat (BTT Fornells) i principiants de Martí Garcia (Noel-Tadesan) i Noemí Faro (Biketrial Torredembarra).

La Copa Catalana de Ciclocròs continuarà el pròxim diumenge 20 de novembre amb el II Ciclocròs de Gurb (Osona) - Memorial Lluís Vila Codina.

3r Gran Premi Ciclocròs la Seu d'Urgell:

  • Elit: Marc Romero (Bike Garraf) i Jordina Muntadas (Bike Kids)
  • Sub23: Nil Solà (Biking Point) 
  • Júnior: Aleix Casanovas (Jufré Vic-ETB) i Marta Cano (Primaflor Mondraker)
  • Cadet: Aleix Huéscar i Abril Roma (Jufré Vic-ETB)
  • Màster 30: Josep Chavarría (Cloot Factory Team)
  • Màster 40: Marc Clapés (Biciequip Competició) i Mireia Parés (Club Ciclista Calma Sant Julià)
  • Màster 50: Jordi Godayol (Club Ciclista Calma Sant Julià)
  • Màster 60: Ricard Sans (Cicles Sans)
  • Classificacions completes de totes les categories.