Sant Joan Despí no falla diumenge en la seva cita amb la Copa Catalana CX

16/11/2021
Ciclocròs

Sant Joan Despí no falla diumenge en la seva cita amb la Copa Catalana CX

El calendari català de ciclocròs 2021 està agafant embranzida i després d'una gran cursa a Manresa, el proper diumenge 21 de novembre se celebra la 33ª edició del Ciclocròs de Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Una vegada més, el Parc Ciclista del Baix Llobregat serà l'escenari de la prova organitzada pel Club Ciclista Sant Joan Despí i que enguany arriba amb la classificació de la Copa Catalana més apretada que mai.

Totes les categories estan cridades a la prova baixllobregatina, incloent com és habitual les proves per a les categories de formació (Tota la informació i inscripcions), que tindran un recorregut adaptat. Per qüestiona de control d'aforament del recinte, es demana realitzar un registre previ en el següent enllaç.

D'aquesta manera, el calendari s'apropa a la part decisiva de la Copa Catalana de ciclocròs (Tota la informació) després de cinc dates puntuables ja aquest 2021. Jofre Cullell (Primaflor-Mondraker) i Xavier Ariza (La Torreta Bike) lideren la classificació elit empatats amb 300 punts, seguits pels 265 punts d'Àlex Ruiz (Valverde Team-Terra Fecundis)

Per la seva banda, també hi ha empat al capdavant de la classificació femenina, amb els 265 punts de la vencedora de Manresa Jordina Muntadas (Corvi Team) i de la fins aleshores líder Blanca Vallès (Fornells de la Selva CC), seguides a tan sols 20 punts per Veerle Cleiren (Montbike Cycling Team).