3.400 ciclistes de 170 clubs gaudeixen de la 70a Diada Montserratina

13/11/2018
Federació

3.400 ciclistes de 170 clubs gaudeixen de la 70a Diada Montserratina

El passat diumenge 4 de novembre, més de 3.500 ciclistes de 175 clubs d'arreu de Catalunya han pedalat fins arribar als peus de la Moreneta i s'han aplegat al Mirador dels Apòstols de la muntanya de Montserrat per celebrar la 70a edició de la Diada Montserratina, el ja clàssic esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme. Aquest acte es remunta al 1948 i serveix per donar gràcies a la Mare de Déu de Montserrat, patrona dels ciclistes catalans, per les fites de la temporada. 
 
L'acte central ha estat l'emotiva benvinguda i benedicció per part del Germà de l'Abadia Gabriel Solé Vice-rector del Santuari, que ha estat acompanyat per Xavier Costa, delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Barcelona. També es va homenatjar als clubs Esport Ciclista Calderí i Esport Ciclista Mataró per la seva antiguitat .
 
Des de la Federació volem donar gràcies a la comunitat de monjos de l'Abadia i Patronat de Montserrat, Mossos d'Esquadra, Servei Català de Trànsit, Ajuntament i Policia Local de Monistrol de Montserrat i a tots els voluntaris i ciclistes per haver fet d'aquesta Diada Montserratina un èxit de participació i un gran dia de la bicicleta.