700 ciclistes ompliran la Clàssica dels Murs de Cervera

25/04/2019
Cicloturisme

700 ciclistes ompliran la Clàssica dels Murs de Cervera

Amb les inscripcions ja esgotades, aquest dissabte (data que es va avançar un dia degut a les eleccions) arriba la 8a edició de la Clàssica dels Murs, sota la organització del Club Triatló Cervera i la Penya Ciclista Cervera.

Aquesta marxa cicloturista, que ja ha esdevingut una de les més multitudinàries de Ponent amb 700 inscrits, presenta com a tret singular els murs que acompanyen els ciclistes durant tot el recorregut, pujades dretes amb percentatges elevats, curtes però intenses. Enguany la organització ha dissenyat dos recorreguts: la volta curta de 94kms i 1200m de desnivell positiu amb 9 murs, i la volta llarga de 160kms i 2400m de desnivell positiu acumulat i amb fins a 18 murs, ambdues recorrent carreteres poc transitades de les comarques de la Segarra, l'Anoia, la Conca de Barberà i l'Urgell.

La sortida està programada a les 08.00h de la Plaça Universitat de Cervera, i la organització ha previst fins a 3 visites culturals gratuïtes pels acompanyants: a la universitat de Cervera, a l'espai expositiu Marc Màrquez, i a l'espai expositiu CAT. Al final de la marxa, que donarà com a obsequi un maillot de finisher a més de la bossa del ciclista, hi haurà dinar, dutxes i tots els serveis.

La marxa puntuaraà pel XXII circuit de Llarga Distància de Cicloturisme de la FCC.

Tota la informació de la Clàssica dels Murs 2019

[Foto crèdits: Clàssica dels Murs]