Alp-Cerdanya Cycle Tour, retorn de les cites cicloturistes

16/07/2020
Cicloturisme

Alp-Cerdanya Cycle Tour, retorn de les cites cicloturistes

Aquest diumenge 19 de juliol, l'activitat cicloturista federada retornarà amb la celebració de la Alp-Cerdanya Cycle Tour. Amb les inscripcions ja tancades en haver-se superat el límit previst d'acord amb el protocol de seguretat, la marxa pirinenca celebrarà, amb tot, l'aniversari de la seva 5ª edició batent el seu rècord històric de participants.

Amb sortida i arribada a Alp, la cita té la muntanya com a protagonista, amb dos recorreguts. El primer, anomenat Sport, consta d'un traçat de 86km amb 1165 metres de desnivell positiu, destacant-hi la pujada a Font-Romeu, mentre que el recorregut Medieval suma a Font-Romeu les pujades al Coll de la Llosa i Col de la Creu per arribar a un total de 141km i 2581 metres de desnivell acumulat.

Com és d'esperar, la prova aplicarà els protocols de protecció contra la Covid-19 previstos per aquest retorn de l'activitat, en especial en un esdeveniment cicloturista que aglutina un nombrós grup de participants. Entre d'altres mesures, la sortida dels participants serà esglaonada per grups, havent de dur la mascareta posada fins haver-se donat la sortida.