​Aquest cap de setmana arriba la setena edició de la Ciclomarató BPB-600

23/05/2018
Cicloturisme

​Aquest cap de setmana arriba la setena edició de la Ciclomarató BPB-600

La Comissió de Cicloturisme de la FCC organitza els propers 26 i 27 de maig la setena edició de la ja clàssica BPB-Ciclomarató, brevet de 600 km amb sortida i arribada al velòdrom d’Horta a Barcelona. Els participants en nombre de 105 sortiran a les 6 del matí del Velòdrom i seguiran un recorregut senyalitzat que els portarà als punts de control i avituallament  situats a Sant Julià de Villatorta, Sant Esteve d’en Bas, Amelie-les-Bains a la Catalunya nord, Banyoles, Ripoll, Avià, Manresa, El Papiol i finalment l’arribada per donar la volta a la pista olimpica del Velòdrom d’Horta.

Tota la informació sobre la Ciclomarató BPB-600, recorregut, perfil altimètric, serveis etc...  la podeu trobar a http://www.bpb600.cat

La Ciclomarató BPB-600 és possible gràcies a la col·laboració dels Clubs responsables per cada punt de control: Club Ciclista Calma Sant Julià, Club Ciclista Bas, Velo Club Vallespir, Club Ciclista Banyotes, Club Ciclista Ripoll, Club Ciclista Avià Cop de Pedal, Penya Ciclista Bonavista i Bici Muntanya El Papiol.  

La Ciclomarató Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona (BPB) es un brevet de 600 quilòmetres que va néixer el 2006 i s’ha anat celebrant cada dos anys ,el darrer cap de setmana de maig, i té l’inici i el final al Velòdrom Municipal d’Horta Miquel Poblet de Barcelona.  El recorregut de totes les edicions celebrades fins la data té unes característiques comunes: una distància d’aproximadament 600 quilòmetres amb inici i final a Barcelona i que els participants han de creuar els Pirineus per fer uns quilòmetres per carreteres franceses. Per aconseguir l’homologació, els ciclistes hauran de segellar en tots els punts de control dintre dels horaris establerts i arribar al final en un termini màxim de 40 hores.

La Federació Catalana de Ciclisme –organitzadora de l’esdeveniment– ofereix els mateixos serveis que rep un participant a la superbrevet europea més coneguda: la París-Brest-París. Per tant el ciclomaratonià disposa d’avituallament líquid i sòlid a tots els controls de pas. Així mateix, als controls on es preveu que els participants circulin de nit, s’habilitaran zones de descans on serà possible dormir i dutxar-se.
Consulta les dades:
Full de Ruta    Punts de Control       Mapa i Perfil