Aquest cap de setmana torn de la cicloturista Orbea Cadí Challenge

04/06/2019
Cicloturisme

Aquest cap de setmana torn de la cicloturista Orbea Cadí Challenge

La Orbea Cadí Challenge es celebrarà aquest cap de setmana en el format de dues etapes, amb epicentre a Guardiola de Bergadà i amb les increibles carreteres del Parc del Cadí Moixerò com a escenari privilegiat. Puntuarà pel Circuit Ciclopirineus de la FCC.

La primera etapa sortirà de Guardiola el dissabte 8 a les 09.00h i finalitzarà a Bellver de Cerdanya. Es tracta d'un recorregut de gran bellesa paisatgística, amb vistes constants als Pirineus catalans i francesos, així com a la Serralada del Cadí, que comptarà amb 135kms i 3.000 metres de desnivell positiu acumulat, superant els colls de la Creueta, Torre d'Urús i Lles. Disposarà de 4 avituallaments i menjar al final d'etapa, tant dinar com sopar..

La segona etapa sortirà de Talló a les 09.00h del diumenge dia 9, i recorrerà 112kms amb 2.300m de desnivell positiu acumulat fins a finalitzar de nou a Guardiola, tot superant el Coll dela Trava, Coll de Josa i el mític i dur Pradell. Comptarà amb dos avituallaments i menjar al final.

A banda del welcome pack, la organització del Bike Guardiola CE disposarà pels participants de assitència mèdica, transport d'equipatge, seguiment online, dutxes, possibilitat d'allotjament i maillot commemoratiu.

Més informació
[Foto crèdits: Orbea Cadí Challenge / Fotos Cursa]