Aquest diumenge, torna la Vandàlica-BTT a Campdevànol

17/10/2018
Cicloturisme

Aquest diumenge, torna la Vandàlica-BTT a Campdevànol

Aquest diumenge 21 d’octubre se celebra una nova edició de la jove prova Vandàlica-BTT, marxa no-competitiva de bicicleta de muntanya que transcorre pels paisatges que envolten la població de Campdevànol. Aquests són uns territoris que van ser ocupats, cap a l'any 409, pels pobles dels vàndals, donant nom al poble de Campdevànol (Campus Vandalus).

Amb sortida i arribada a la Plaça de la Mainada de Campdevànol, està organitzada per la Unió Ciclista Campdevànol, una entitat esportiva que és en actiu des de l'any 1985 i que, ja va organitzar, anys enrere, diverses curses socials i marxes cicloturistes de gran èxit com la "Jardí dels Pirineus". El repte d'aquest 2018 serà igualar o intentar superar l'èxit de participació de la primera edició de la Vandàlica-BTT, amb un total de 221 persones inscrites.

La Vandàlica-BTT comptarà amb dos recorreguts. Un, de 20 kms i 540 metres de desnivell positiu i un altre, més tècnic, amb 38 kms i 1250 metres de desnivell positiu. El recorregut curt comptarà amb un avituallament enmig, mentre que el recorregut llarg comptarà amb dos avituallaments de sòlids i líquids. Es podran fer inscripcions el mateix dia de la marxa de 7 a 8 del matí.

HORA DE SORTIDA:

  • Sortida recorregut llarg (38 kms): 09.30 h
  • Sortida recorregut curt (20 kms): 09.40 h

RECOLLIDA DE DORSALS

  • A la Sala Auditori del Centre Cívic La Confiança
  • Dissabte, 20 d'octubre, de 18 a 20 hores
  • Diumenge 21 d'octubre, de 7 a 8 del matí

Tota la informació de la prova, a la seva pàgina web.