Arriba el primer Repte Català de Cicloturisme

22/04/2009
Cicloturisme

Arriba el primer Repte Català de Cicloturisme

Dues marxes, 320 quilòmetres i 5.700 metres de desnivell en un cap de setmana a mida d’aquells que mai en teniu prou:

El dissabte 16 de maig, la Cadí-Moixeró, per a molts la marxa més dura de Catalunya. Un recorregut preciós de 175 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell per l’alta muntanya de l’Alt Urgell, Cerdanya i Berguedà.

·         El diumenge 17 de maig, la Banyoles-Rocacorba, un final de festa amb pujada al dur Rocacorba. Un total de 143 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell que a ben segur faran les delícies dels més exigents i posarà a prova la vostra preparació.

 

Un repte sempre s’afronta millor si es donen facilitats, i què millor que un allotjament barat i a mida d’aquells que estigueu disposats a afrontar-lo? Doncs aquí el teniu:

Els primers 30 valents que us apunteu a les dues marxes teniu allotjament a la Seu d’Urgell al càmping Gran Sol (Montferrer) la nit del 15 i esmorzar de xocolata amb coca a la sortida del Parc Olímpic del Segre, per 15€, dels quals l’organització en subvenciona 5. I el 16 a Banyoles, sopar, dormir i esmorzar a l’alberg de l’Estany  per 25€ dels quals l’organització també en subvenciona 5.

Us enganxa la cosa? Doncs apunteu-vos-hi! Les inscripcions a ambdues marxes es poden fer a través de www.bicinscripcions.cat. La condició indispensable és inscriure’s a totes dues marxes, és clar. Un cop inscrits, envieu un missatge a cicloturisme@ciclisme.cat per tal de tenir la confirmació dels allotjaments, i el control dels participants.

 

A aquells que completeu el Repte se us lliurarà el corresponent diploma commemoratiu.

 

Nota de la Comissió de Cicloturisme de la F.C.C.