Arriba la II Marxa Cicloturista #EternKuba

13/04/2018
Cicloturisme

Arriba la II Marxa Cicloturista #EternKuba

*** ACTUALITZACIÓ 16/04/2018: MARXA SUSPESA ***

El proper dissabte 21 d'abril, l'Ajuntament de Porqueres, el Club Ciclista Pla de l'Estany i Tribiketrainer, organitzen la 2a Marxa Cicloturista #EternKuba. La prova s'organitza en memòria de l'esportista de Porqueres, Jakub Chara "Kuba", que perdia la vida de manera prematura el 17 d'abril de 2016 amb només 20 anys, mentre disputava la Marxa Cicloturista les Goges.

El recorregut transcorrerà per carreteres on ell entrenava habitualment i finalitza en el que era el seu port de muntanya predilecte, Rocacorba. Per motius logístics, l'arribada s'avança un quilòmetre, finalitzant al Pla de Les Antenes. En el final d'aquest port, el dia 21 de maig del 2016, les mateixes entitats organitzadores varen clavar una placa en la seva memòria, davant d'una cinquantena d'amics i familiars.  

La Marxa, de 65,5 km de recorregut, no té caire competitiu i presenta com a principal novetat que es cronometrarà mitjançant un xip electrònic els últims 8,75 km de recorregut, que corresponen al port de Rocacorba. Es lliuraran premis als 3 primers corredors masculins i femenins que registrin els millors temps, sense tenir en compte el lloc que arribin de la general. Al final de la Marxa s'oferirà una fideuà a tots els participants en el mateix lloc d'arribada.