Arriba la setena edició de la Ciclomarató BPB-600

28/03/2018
Cicloturisme

Arriba la setena edició de la Ciclomarató BPB-600

La Comissió de Cicloturisme de la FCC ja està preparant la setena edició de la ja clásica BPB-ciclomarató, un brevet de 600 km que es celebrarà durant el darrer cap de setmana del mes de maig, els dies 26 i 27.

Tota la informació sobre la Ciclomarato BPB-600, recorregut, perfil altimetric, inscripcions, serveis, etc, la podeu trobar a www.bpb600.cat

El termini d'inscripcions per a la BPB2018 s'obrirà el dimarts 3 d'abril i acabarà el dijous 3 de maig.

Recordem que un dels  requisits per participar a la BPB és haver realitzat amb èxit al menys un brevet de 300 km o un de 400 km dins d'aquest any  Per facilitar-vos la planificació, us posem en aquest enllaç el calendari de brevets de 2018.

La Ciclomarató Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona (BPB) es un brevet de 600 quilòmetres que va néixer el 2006 i s’ha anat celebrant cada dos anys el darrer cap de setmana de maig, i té l’inici i el final al Velòdrom Municipal d’Horta Miquel Poblet de Barcelona. El recorregut de totes les edicions celebrades fins la data té unes característiques comunes: una distància d’aproximadament 600 quilòmetres amb inici i final a Barcelona i que els participants han de creuar els Pirineus per fer uns quilòmetres per carreteres franceses. Per aconseguir l’homologació, els ciclistes hauran de segellar en tots els punts de control dintre dels horaris establerts i arribar al final en un termini màxim de 40 hores.

La Federació Catalana de Ciclisme –organitzadora de l’esdeveniment– ofereix els mateixos serveis que rep un participant a la superbrevet europea més coneguda: la París-Brest-París. Per tant el ciclomaratonià disposa d’avituallament líquid i sòlid a tots els controls de pas. Així mateix, als controls on es preveu que els participants circulin de nit, s’habilitaran zones de descans on serà possible dormir i dutxar-se.