Cardew s'imposa a la social de Bescanó

03/02/2019
Cicloturisme

Cardew s'imposa a la social de Bescanó

Tristan Cardew (The Service Course) ha guanyat la primera cursa social de les comarques de Girona que s’ha disputat avui a Bescanó, organitzada pel Club Sport Ter i amb la presència de 193 corredors. 

La sortida s’ha donat a les 10 en punt per iniciar el recorregut des de Bescanó, i que presentava com a dificultats màximes Les Serres i Les Encies, dos ports característics en el recorregut entre Bonmatí, Sant Esteve de Llémena i Les Planes. Un grup de nou corredors s’han escapat molt aviat, i després de Les Planes ja havíen estat atrapats primer per Tristan Cardew, i després pel que al final ha estat el segon classificat, David Hewet. 

El grup s’ha reagrupat arribant a Anglès amb altres corredors però Cardew i Hewet han estat els dos més forts a la darrera pujada a Mas Llunès. Han marxat per arribar a la línia d’arribada sols jugant-se la victòria pràcticament a l’esprint, en el que Cardew s’ha imposat amb solvència. Darrera un grup important ha estat encapçalat per Sybren Welling (De Kannibaal), i el corredor S23 Marçal Mercadal (Escribano Sports Team). Setè ha estat el primer corredor júnior, Adrià Bartrina (Antiga Casa Bellsolà), integrant del nou equip gironí que avui s’han estrenat a les nostres carreteres, i que han estat als tres primers calaixos del podi en aquesta categoria. També avui ha participat una integrant del nou equip Elit UCI Femení Massi-Tàctic, Noemí Ferré primera classificada Elit. 
La resta de guanyadors per categories han estat en M30 Christian Collados (Serrano), M40 Marc Frou (Squadra Sterrato), i M50 José Madrigal (RCB Motor Begues). 

Cal destacar la magnifica organització del Club Sport Ter, encapçalat per Jaume Coca que com sempre ha preparat una excel·lent cursa, així com la gran participació que s’ha donat cita en aquesta primera social gironina. Diumenge vinent serà el torn de La Bisbal, segona cursa social que s’organitzarà a les comarques de Girona.