Diumenge, 39a edició de la cicloturista Terra de Comtes i Abats de Ripoll

12/07/2019
Cicloturisme

Diumenge, 39a edició de la cicloturista Terra de Comtes i Abats de Ripoll

Aquest diumenge 11 de juliol tindrà lloc la 39a edició de la Marxa Cicloturista Terra de Comptes i Abats de Ripoll. La històrica marxa organitzada pel Club Ciclista Ripoll presenta com cada any dos possibles recorreguts per diferents indrets de la història del Ripollès: 

El recorregut llarg consta de 117 quilòmetres, amb un desnivell de 2168 metres: Ripoll, Les Lloses, Matamala, Palmerola, Borredà, Sant Jaume, La Pobla, Castellar de n’Hug, La Creueta, Collada de Toses, Planoles, Ribes, Campdevànol i Ripoll formen part del recorregut, amb un total de tres avituallaments. El recorregut curt, per la seva banda, compta amb 84 quilòmetres i un desnivell de 1539 metres. El seu pla de ruta compta amb el pas per Ripoll, Les Lloses, Matamala, Palmerola, Borredà, Sant Jaume, La Pobla, Castellar de n’Hug, Gombrèn, Campdevànol, Ripoll, amb un total de dos avituallaments. Les dificultats màximes es situen a Castellar de n’Hug per la marxa de curt recorregut i La Creueta per la de llarg recorregut. Les dues després baixaran fins arribar a la capital de comarca del Ripollès.

La recollida de dorsals serà el dissabte de 16:00 a 18:00h o el diumenge de 7:00 a 8:00h al Pavelló. La hora de sortida serà a les 8:00h del matí des del Pavelló Poliesportiu (Ctra. Barcelona) de Ripoll. La Marxa forma part de la XXIX Challenge Catalana de Cicloturisme, la quarta de les set proves que hi figuren en el calendari, i l’organització ha previst un regal, en aquesta ocasió uns “manguitos “ juntament amb productes energètics. 

A l’arribada al Pavelló Poliesportiu hi haurà servei de dutxes, refrigeri per als participants.