Diumenge arriba la 71ª edició de la Diada Montserratina

30/10/2019
Federació

Diumenge arriba la 71ª edició de la Diada Montserratina

Un any més, arriba la Diada Montserratina, una de les darreres cites del calendari cicloturista català. La tradicional festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme (FCC), arriba a la 71a edició i se celebrarà el proper diumenge 3 de novembre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada.

Com és habitual, no cal inscriure’s prèviament a aquest esdeveniment. Només cal pujar a l’Abadia per qualsevol dels vessants com ara el de Monistrol de Montserrat, el del Coll de Can Maçana, per Sant Cristòfol o pels camins de terra amb BTT. La pujada des de Monistrol per la carretera BP-1121 serà controlada pels Mossos d’Esquadra i Policia Local amb limitació d’accés als vehicles de 8:00 h a 12:00 hores.

El repartiment dels tradicionals pins commemoratius per a tots els ciclistes assistents i cintes pels clubs es realitzarà al Mirador dels Apòstols a partir de les 9:00 hores. Gabriel Soler, vice-rector del Santuari, farà l’acte de benedicció al Mirador dels Apòstols a les 9:45h hores i els clubs homenatjats seran la Unió Ciclista Olesana i la Penya Ciclista Granollers

Com sempre, demanem precaució a tots els ciclistes pel bon desenvolupament de la Diada, especialment al descens desde Montserrat. Recordeu que la circulació estarà ja restablerta amb normalitat. Us esperem un any més!