Diumenge, nova edició de la Gerundona-Road

28/09/2018
Cicloturisme

Diumenge, nova edició de la Gerundona-Road

Diumenge tindrà lloc una nova edició de la Gerundona-Road, marxa cicloturista organitzada pel CC Sport Ter i Els Bandolers. Es preveu una alta participació, per sobre de les 300 participants. 

La marxa presenta dos recorreguts a escollir pels participants. Un de curt amb un total de 98 kms i un de llarg amb 135 kms que transcorren per les comarques del Gironès, la Selva i la Garrotxa, carreteres de grans contrastos i bellesa. També són les carreteres que molts dels professionals ciclistes, establerts a la província de Grona s'hi entrenen de forma habitual.

Amb l'objectiu de fomentar aquest esport, la marxa està pensada per a tots els nivells, i amb recolzament d’assistència al final de cada grup, avituallaments durant els recorreguts i amb un fi de marxa al mateix lloc de sortida amb un "village" on hi ha entrega d'un esmorzar, obsequis i reconeixements. També es farà entrega als participants del maillot creat per aquesta marxa per part de Tàctic Sport.

També cal esmentar que gràcies als nostres patrocinadors, col·laboradors i amics, podem fer entrega de reconeixements i obsequis a cada participant. I aquests poden fer la seva col·laboració personal amb una aportació voluntària en la inscripció per l'ONCOLLIGA.

També, abans d’iniciar de la marxa el Club Ciclista Sport Ter rebrà un reconeixement pels 25 anys d’existència de l’entitat, al llarg dels quals ha organitzat un gran nombre de proves, entre les que es poden destacar alguns Campionats de Catalunya, curses de promoció, curses de btt, curses de ciclocròs, i actualment les dues marxes cicloturistes, la Gerundona i la Gerunda Road que es celebra cada any per les Festes de Sant Narcís. També durant molts anys va promoure el ciclisme de carretera amb l’equip Tadesan, un referent en el ciclisme junior. Felicitem a tots els membres de l’entitat i es especial a Jaume Coca, que ha estat l’ànima d’aquesta entitat al llarg de tot aquest temps.