El 33è Memorial Pelegrí Pi de Mollet tanca el calendari de la Xallenge Catalana de Mitja Distància

26/09/2023
Cicloturisme

El 33è Memorial Pelegrí Pi de Mollet tanca el calendari de la Xallenge Catalana de Mitja Distància

El Club Ciclista Plana Lladó de de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) organitza el pròxim diumenge 1 d'octubre la 33ª edició de Marxa Cicloturista Ciutat de Mollet - Memorial Pelegrí Pi. La prova recorda a Pelegrí Pi, ciclista de Mollet del Vallès que fou tres vegades campió del món de ciclisme en categoria de veterans, i està inclosa en el calendari de la Xallenge Catalana de Mitja Distància de Cicloturisme que organitza la Federació Catalana de Ciclisme, de la qual en tancarà el calendari.

La marxa consta de dos recorreguts: el llarg, amb pas per Granera, que té 94 quilòmetres de recorregut i 1450 metres de desnivell, i el curta, conegut pel pas per Gallifa, que té 80 quilòmetres i 1200 metres de desnivell. La marxa és controlada amb reagrupaments i un tram lliure entre les poblacions de Sant Llorenç Savall i Granera. La organització ofereix servei de lavabos, dutxes i vestuaris al Pavelló de Riera Seca, aparcament a 100 mts de la sortida zona comercial Caprabo, i durant la marxa, servei mecànic i de fotografia.

En aquesta 33ª edició, la marxa retrà homenatge a dos icones del ciclisme català com són Joaquim "Purito" Rodríguez i Marta Vilajosana. Les inscripcions són obertes fins aquest divendres 29 de setembre.