El ciclisme català torna a omplir Montserrat amb la Diada Montserratina

21/11/2022
Federació

El ciclisme català torna a omplir Montserrat amb la Diada Montserratina

Aquest diumenge 20 de novembre, el ciclisme català va tornar a viure una gran jornada festiva amb la celebració de la 74ª edició de la Diada Montserratina. Uns 2.600 ciclistes han pujat fins el Monestir amb un bon ambient ciclista, amb civisme i respecte per l'entorn, en la tradicional festa de la Federació Catalana de Ciclisme per celebrar les fites de la temporada.

Els participants han anat arribant a l'Abadia Montserrat pujant per qualsevol dels seus vessants, en unes imatges sempre espectaculars del ciclisme català prenent les rampes de la muntanya màgica amb ciclistes vinguts d'arreu del terriori. Els Mossos d'Esquadra han reservat la pujada des de Monistrol per carretera, entre les 8 i les 12 hores només pels ciclistes.

El els actes protocolaris, el Germà Àngel ha fet la benedicció de la jornada en el Mirador dels Apòstols. Posteriorment, s'ha fet un homenatge popular pel Centenari de la UC Sabadell i després una ofrena a la Moreneta a la missa conventual. Com és habitual, tots els participants han rebut un pin commemoratiu de la jornada.

    La bona organització de totes les parts, seguretat del Monestir, Mossos i FCC ha garantit la seguretat del ciclistes sense cap incident.

    Tot un èxit esperant el 75 aniversari en el 2023!

    Fotografia: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)