El Club Ciclista Sant Joan Despí viu diumenge el retorn de La Travessa

27/09/2021
Cicloturisme

El Club Ciclista Sant Joan Despí viu diumenge el retorn de La Travessa

El proper diumenge 3 d'octubre el Club Ciclista Sant Joan Despí celebrarà una singular edició especial de La Travessa, la marxa que el club baixllobregatí ha organitzat de manera ininterrumpuda durant 24 anys fins que la pandèmia va obligar a l'aturada el darrer 2020.

Per això, aquesta nova edició s'ha anomenat com "El Retorn de La Travessa", comptant que una de les moltes característiques diferencials que tindrà és que el recorregut serà en sentit invers de com l'hem conegut fins ara, és a dir, de Montserrat (sortida desde Castellbell i el Vilar) cap a Sant Joan Despí. Un recorregut de 65 Km i de 1.250 m de desnivell.

En aquesta ocasió, la prudència ha fet que el disseny sigui força més limitat de recursos, tant humans com econòmics i també amb el nombre de participants, que s'ha restringit a 350 inscripcions. Aquesta premissa ha conduït a fer profunds canvis de caire logístic en diversos aspectes, com en el marcatge del recorregut, que s'ha transformat en versió 3.0,  facilitant als/les participants un track amb l'itinerari a seguir mitjançant GPS. 

Certament "El Retorn de La Travessa" serà, diferent i únic en molts aspectes que venen marcats pels condicionants i les incerteses pròpies d'aquesta pandèmia, que obliga a haver d'actuar amb responsabilitat i cautela.