El Girona Cycling Festival celebra la seva sisena edició

10/06/2019
Cicloturisme

El Girona Cycling Festival celebra la seva sisena edició

Des d'aquest mateix dilluns fins el diumenge 16 de juny se celebren les activitats del Girona Cycling Festival 2019 que organitza Club Ciclista Bike Breaks Girona. Cada dia hi ha l'oportunitat de descobrir Girona i la seva bellesa sobre rodes en un calendari d'activitat que inclourà tres esdeveniments clau, a part de sortides en grup, activitats i, per descomptat, festes: la Pujada cronometrada d'Els Àngels, el criteri Nocturn pel Barri Vell de Girona i la Girona Gran Fondo de Girona per acabar la setmana.

L'acte inaugural del Girona Cycling Festival és la pujada cronometrada al mític port d'Els Àngels de 5,6km amb 364m de desnivell positiu que es disputa aquest mateix dimarts a les 10h. Les curses continuen amb la nocturna Barri Vell dijous al vesptre, un fantàstic criteri nocturn pel centre dels carrers medievals de Girona, incloent-hi empedrats: un circuit únic de 1,5 km en què els corredors tindran una hora per fer les seves 5 millors voltes. 

S'acabarà la setmana del festival amb l'esdeveniment més gran, la Girona Gran Fondo de dissabte. Els participants de la marxa cicloturista faran una volta de 125 quilòmetres de Girona fins al Parc Natural de la Zona Volcànica d'Olot i de tornada, enguany també amb la pujada cronometrada al cim de Rocacorba. Aquest especial esdeveniment és possible un any més (serà ja la sisena edició) gràcies al Departament d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme - Girona Costa Brava.

Fotografia portada: Presentació de l'esdeveniment a l'Ajuntament de Girona.