El Lluçanès Ferèstec arriba a la 10a edició

04/04/2018
Cicloturisme

El Lluçanès Ferèstec arriba a la 10a edició

Per desè any consecutiu, la Unió Ciclista del Lluçanès ja té a punt la Lluçanès Feréstec, marxa BTT amb dos recorreguts: un de 45 km i 1100 m de desnivell positiu i un altre, una mica més exigent, de 80 km i 2300 m de desnivell positiu. En els recorreguts curt i gran fons els ciclistes van junts fins al quilòmetre 27,8, mentre que en el recorregut curt es fa una variant que acaba enllaçant amb el recorregut llarg, es podrà gaudir d’unes precioses vistes del Pedraforca i del Montseny.

Més concretament, en el quilòmetre 27,8 del recorregut llarg, es continua per la vall de Merlès i s’enfila el camí per arribar al punt més alt (Puigcornedor pk 49,6 i 1230 m d’altitud). Finalment, a la tornada es passa per les poblacions d’Alpens, Santa Eulàlia de Puig-oriol i Lluçà. Els dos recorreguts tenen la sortida i l’arribada al mateix lloc: el pavelló municipal de Prats de Lluçanès.

Un cop a l’arribada els ciclistes podran recuperar forces amb un bon pa amb tomàquet i botifarra del país, entre altres coses. Cal recordar que el divendres al vespre es tancaran les inscripcions online i, en el cas que quedin places, es tornaran a obrir el diumenge a les 6:30 amb un increment del preu. La sortida serà a les 8:30 en els dos recorreguts.

Tota la informació de la marxa es pot consultar en el següent enllaç.