Inscripcions obertes per la Barcelona-Sitges del proper 18 de novembre

19/10/2018
Federació

Inscripcions obertes per la Barcelona-Sitges del proper 18 de novembre

Amb el lema “Compartir amb respecte és més segur”, el proper diumenge 18 de novembre tindrà lloc la vint-i-quatrena edició de la Pedalada Barcelona-Sitges per reivindicar la seguretat viària dels ciclistes a la carretera. Les inscripcions ja són obertes a la web de la Federació Catalana de Ciclisme i es tancaran automàticament el dijous 8 de novembre a les 23:59 hores de la nit o en arribar al límit de 2.500 participants.

La sortida es farà des de les l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona. La concentració dels participants es farà des de les 8:00 hores i la sortida serà a les 9:00 hores. Abans, a les 8:40 hores, es llegirà el tradicional manifest. El dia de la Pedalada no es faran inscripcions i s'haurà d'assistir a la sortida amb el vostre dorsal identificatiu instal.lat al manillar de la bicicleta. No es permetrà la participació a ciclistes que no tinguin dorsal o que no portin el casc homologat, obligatori per circular per carreteres interurbanes. Es pot participar amb qualsevol tipus de bicicleta (de carretera, de muntanya, urbana, ciclocròs, gravel, reclinada...) però està prohibida la participació de bicicletes sense frens i es recomana no utilitzar extensions de triatló.

El recorregut serà de 40 quilòmetres i uns 200 metres de desnivell, El trajecte pel terme municipal de Barcelona passarà per: Avinguda Reina Maria Cristina, Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, Plaça Sant Jordi, Avinguda de l'Estadi, Carrer Jocs del 92, Carrer del Foc, Passeig de la Zona Franca, Carrer A i Carrer 6. La resta de detalls de la ruta la podeu visualitzar en aquest mapa virtual.

A l’arribada a Sitges, al pàrquing de l’antic parc aquàtic, es podrà gaudir d’avituallament líquid i es tornarà a sentir a sentir el manifest reivindicatiu. Els Mossos d’Esquadra acompanyaran a tots els participants al llarg del recorregut i també hi haurà presència d’ambulàncies, motos de recolzament, vehicles escombra, policies locals i voluntaris. Les carreteres per on transitarem estan obertes al trànsit, motiu pel qual haureu d’acomplir totes normes de circulació, especialment no envair el vostre carril contrari. 

Des de la Federació Catalana de Ciclisme us animem a participar en aquest clàssic esdeveniment de final de temporada. És el dia per reivindicar la nostra seguretat a carreteres i ciutats en un any clau per les millores legislatives en aquest àmbit, com vam demostrar amb la concentració del passat mes d'agost a Riudoms. No us quedeu a casa!