Inscripcions obertes per una nova Estada Catalana del Cicloturisme

14/01/2020
Federació

Inscripcions obertes per una nova Estada Catalana del Cicloturisme

XXVII ESTADA CATALANA DEL CICLOTURISME
  • Del 28 de Febrer l’1 de Març 2020
  • Hotel Guitart de LLoret de Mar

Del 28 de febrer a l'1 de març vine a Lloret de Mar a gaudir d'un cap de setmana 100% cicloturista pedalant per les carreteres de la costa i de l'interior de la Costa Brava, en una nova edició de l'Estada Catalana del Cicloturisme, organitzada per la Comissió de Cicloturisme de la FCC i Cycling Costa Daurada.

Podràs gaudir de dues  nits amb pensió completa, sortides per grups de nivell amb guies, vehicles de suport i avituallaments en unes condicions de luxe. Rebràs un obsequi sorpresa de benvinguda per la teva participació en l'esdeveniment, tindràs box per a guardar bicicletes i et podràs endur un pack de fotografies professionals.

A més, hi ha visites turístiques per a ciclistes i acompanyants, amb visita al Museu del Mar de Can Garrigai als Jardins de Santa Clotilde, per a combinar amb els dos dies de sortides programades, amb dues rutes adaptades als diferents nivells. Tot per un preu de 135€ per a participant o acompanyant en el cas d'habitació doble i de 175€ en el cas d'habitació individual. T'esperem a Lloret!