La 100% Tondo marca el cap de setmana cicloturista i infantil de carretera

18/09/2019
Cicloturisme

La 100% Tondo marca el cap de setmana cicloturista i infantil de carretera

Aquest cap de setmana, Sant Joan les Fonts serà un dels epicentres del ciclisme català amb la disputa de la que serà la 9ª edició de la marxa en homenatge a Xavi Tondo, la 100% Tondo, que es disputarà el diumenge 22 de setembre. La tarda anterior serà el moment per la Tondo Kids, la vuitena edició de la cursa infantil que es disputarà al circuit del Cisteller, puntuable per la Copa Catalunya Infantil.

La marxa tindrà dos recorreguts, els dos amb sortida i arribada a Sant Joan les Fonts: un de curt de 68 quilòmetres, el recorregut del qual acumularà uns 900 metres de desnivell (incloent-hi el volcà de Santa Margarida) i un de llarg de 120 quilòmetres, incloent-hi les pujades a la Vall del Bac i el Coll de Santigosa (perfil dels recorreguts). Per la seva banda, la Tondo Kids signficarà la catorzena i penúltima cita puntuable per la Copa Catalunya Infantil (Calendari complet) d'enguany.

La disputa de la marxa 100% Tondo tancarà el calendari 2019 del Circuit Ciclopirineus, a banda de comptar pels calendaris del V Circuit Femení de Cicloturisme i de la XXVX Challenge Catalana de Cicloturisme.