La 28a edició de la cicloturista La Pallaresa, el proper dissabte

28/04/2019
Cicloturisme

La 28a edició de la cicloturista La Pallaresa, el proper dissabte

La marxa cicloturista La Pallaresa de Tremp arriba enguany a la seva 28a edició, que es celebrarà el proper dissabte 4 de maig sota la organització de la Unió Ciclista Tremp i puntuable pel XII Circuit de Ciclopirineus de la Federació Catalana de Ciclisme.

Com ja ve sent habitual, la organització disposarà tres recorreguts pels inscrits: el recorregut llarg de 161kms i quasi 3.000m de desnivell positiu acumulat, compta amb 4 avituallaments i va fins a Sort i té com a principals ports els d'Enviny, Caregue-Llessui i Montcortés, en el que és un itinerari diferent respecte les darreres edicions, aprofundint a la Vall d'Àssua i sent més pallarès i trencacames que mai. El recorregut mitjà té 117kms i 1600m de desnivell sí és similar a l'any passat, discorrent per la Vall d'Àssua i Montcortés amb 3 avituallaments, mentre que el recorregut curt de 71kms i 1000m de desnivell és la proposta més asequible, tombant Montcortés pel Coll de Peramea amb 1 avituallament.

Com sempre, s'ha disposat d'un bon grapat de serveis pels inscrits: des dels clàssics avituallaments i dinar final, fins al maillot de finisher i la bossa del ciclista.

Les inscripcions es poden realitzar fins el 30 d'abril.