La 74a edició de la Diada Montserratina se celebrarà el diumenge 20 de novembre

11/11/2022
Federació

La 74a edició de la Diada Montserratina se celebrarà el diumenge 20 de novembre

Un any més, per tancar la temporada 2022 arriba la Diada Montserratina, una de les darreres cites del calendari cicloturista català, en què es puja la icònica muntanya catalana per donar les gràcies a la Mare de Déu de Montserrat per les fites de la temporada.

La tradicional festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, arriba a la 74ª edició i se celebrarà el diumenge 20 de novembre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat.

Com sempre, no cal inscriure’s prèviament a aquest esdeveniment. Només cal pujar a l’Abadia per qualsevol dels vessants com ara el de Monistrol de Montserrat, el del Coll de Can Maçana, per Sant Cristòfol o pels camins de terra amb BTT. La pujada des de Monistrol per la carretera BP-1121 serà controlada pels Mossos d’Esquadra i la circulació estarà restringida des de les 8:00 i les 9:15 hores. 

En el punt de la barrera d'accés al pàrquing es farà la distribució dels tiquets pel repartiment dels tradicionals pins commemoratius per a tots els ciclistes assistents i cintes pels clubs que es realitzarà al Mirador dels Apòstols a partir de les 8:30 hores. El Pare rector farà l’acte de benedicció al Mirador dels Apòstols a les 9:30 hores.

Com sempre demanem precaució a tots els ciclistes pel bon desenvolupament de la Diada, especialment en el descens des de Montserrat. Recordeu que la circulació estarà ja restablerta amb normalitat.

Us esperem un any més!