La 7a Clàssica dels Murs comptarà amb més de 700 ciclistes

20/04/2018
Cicloturisme

La 7a Clàssica dels Murs comptarà amb més de 700 ciclistes

La Clàssica dels Murs arriba aquest 2018 a la seva setena edició, i tornarà a comptar com a principal alicient amb aquests repetxons curts però intensos, de pendents de vertigen, situats en les carreteres de la Segarra, l’Urgell,  la Conca de Barberà i l’Anoia.

La marxa no competitiva està organitzada per la Penya Ciclista Cervera i el Club Triatló Cervera, i proposa per aquesta edició dos recorreguts, ambdós amb inici i final a Cervera: un de llarg amb 160km i 2.400m de desnivell positiu acumulat, que comptarà amb 18 murs de diferent dificultat entre els quals destaca el de Forés, una paret de 850m amb un pendent màxim del 20.5%. El recorregut curt té 94km i 1.250m de desnivell positiu acumulat, i compta amb 9 murs.

La organització ha anat catalogant tots els murs al més pur estil de les clàssiques del nord d’Europa. Aquesta informació, la trobareu a la web www.classicadelsmurs.cat
La sortida de la prova será a les 08.00h de la Plaça Universitat de Cervera, on es donaran cita els 717 inscrits de l’edició d’enguany, que comptaran amb un maillot commemoratiu, així com altres serveis com fotos en marxa i dinar al finalitzar-la.

Més información www.classicadelsmurs.cat

[Foto crèdits: Clàssica dels Murs]