La 8ª Marxa Jufré Riuprimer es celebrarà el 19 de setembre

13/08/2021
Cicloturisme

La 8ª Marxa Jufré Riuprimer es celebrarà el 19 de setembre

L’organització del club Jufré Vic-ETB i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer han acordat celebrar la vuitena edició de la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer el diumenge 19 de setembre. La Marxa presenta els mateixos dos recorreguts que en les darreres edicions: la pujada a la Trona com a protagonista; el pas per la riera de Merlès; l’ascensió a la serra dels Degollats; o la temible ascensió final – el Dragon Khan - des d’Oristà, són alguns dels trams més atractius.

Es treballa per complir rigorosament amb totes les mesures de seguretat i els protocols vigents per a la contenció de la COVID-19. Tal com afirma el director de la Marxa, Josep Jufré, "ens veiem amb cor d’afrontar-la i creiem que és bo per al món cicloturista, per al poble de Santa Eulàlia de Riuprimer, per a la comarca d’Osona i per al país". Malgrat les restriccions que imposen els protocols de seguretat sanitària, l’organització prioritza la qualitat en els productes que s’oferiran als participants en els avituallaments, i es mantenen el servei mecànic o el fotogràfic. En aquest moments, s’està valorant una alternativa al tradicional dinar que tenia lloc en finalitzar la Marxa.

L’organització fa una valoració molt positiva de la resposta dels patrocinadors i col·laboradors, i destaca la implicació de la Diputació de Barcelona. Es pot ampliar la informació de la Marxa i fer la inscripció a través de la pàgina web del club. L’organització recomana estar molt atents a les xarxes socials de la Marxa Jufré (Instagram, Facebook i Twitter), perquè s’hi aniran anunciant els convidats, les novetats de l’edició i diversos sortejos.