La Alp-Cerdanya Cycle Tour se celebra diumenge amb inscripcions completes

20/07/2021
Cicloturisme

La Alp-Cerdanya Cycle Tour se celebra diumenge amb inscripcions completes

La 6a edició de la Alp-Cerdanya Cycle Tour serà de rècord. Deu dies abans de la celebració de la marxa cicloturista, la anomenada com a CicloExperiència dels Pirineus ha arribat al màxim de participació previst i tanca la possibilitat d'inscripció amb 1000 ciclistes amb dorsal reservat per al proper diumenge 25 de juliol a Alp. El bon gust de boca de l'experiència de l'any passat, resolta amb èxit en ple inici de la desescalada, i les facilitats ofertes per l'organització garantint fins al 100% del cost de la inscripció en cas de suspensió de la marxa cicloturista a causa de la COVID-19, ha sumat interès entre la comunitat cicloturista per assistir l’Alp-Cerdanya Cycle Tour.

Tot això se suma al gran atractiu dels magnífics recorreguts ciclistes a través de la Cerdanya. Després de la seva absència en 2020, enguany es recupera el recorregut més llarg i tornen les tres rutes: Sport 84 km (1.171 D +), Medial 138 km (2.549 D +) i Endurance 179 km (3.486 D +) de manera que cada participants pot formar part d'aquesta experiència ciclista en funció dels seus objectius i característiques. Com sempre, rodant per carreteres en la seva major part poc transitades i fora dels grans eixos viaris de la Cerdanya tant catalana com francesa.

Maillot 2021 by Inverse
La inscripció inclou un maillot que es lliura amb la bossa del corredor a tots els participants. La prestigiosa marca Inverse és, un any més, proveïdor oficial de la Alp-Cerdanya Cycle Tour i responsable del maillot commemoratiu de l'edició 2021. El nou disseny, amb domini del color mostassa i el verd característic de la marxa pirinenca, ofereix als ciclistes tot el confort de la tecnologia Inverse aplicada al tèxtil esportiu.