La cicloturista Cerdanya Cycle Tour compleix 4 edicions aquest diumenge

17/07/2019
Cicloturisme

La cicloturista Cerdanya Cycle Tour compleix 4 edicions aquest diumenge

La marxa cicloturista internacional Cerdanya Cycle Tour arribarà a aquest diumenge al seu 4t aniversari, amb sortida i arribada a Alp i sota la organització de Alp-La Molina Club Ciclista.

Enguany la organització proposa 3 recorreguts: Endurance de 182kms i 3500m de desnviell posotiu que comparteix recorrgeut amb la ruta mitjana amb l'afegit a la part final dels acensos a La Molina (per MAsella) i la Collada de Tosses. El recorregut Medial té 141kms i 2580m de desnivell positiu acumulat, amb les pujades a Font Romeu, Coll de la Llose, Col de la Creu i Les Angles com a principals dificultats, recorregut que també faran els de l'Endurance. Per últim el recorregut Sport de 86kms i 1185m de desnivell posotiu és el més asequible pujant només a Font Romeu.

A banda d'avituallaments sòlids i líquids durant la ruta, massatges per ciclistes, assistència mecànica, serveis de dutxa i sorteigs, els participants poden adquirir merxandatge oficial i entrar gratuïtament a les piscines municipals d'Alp. LA sortida serà a les 09.00h des del Palau de Congressos i Esports d'Alp.

Més informació