La cicloturista Terra de Remences arriba a la 22a edició

08/05/2019
Cicloturisme

La cicloturista Terra de Remences arriba a la 22a edició

La 22a edició de la marxa cicloturista Terra de Remences ,esdeveniment insígnia del calendari català amb els seus 3.000 participants, se celebrarà aquest diumenge dia 12 a partir de les 8h amb sortida al C/ Ample de Sant Esteve d'en Bas. El dia anterior, l'esdeveniment garrotxí haurà sigut també l'escenari del Campionat de Catalunya Infantil en la 2ª edició de la seva prova competitiva d'escoles, la Remences Kids.

La marxa presenta enguany dos itineraris, un de 100 quilòmetres i un de 175k que passaran per les comarques de La Garrotxa, Ripollès i Osona, i que tindran com a principals dificultats muntanyoses el Capsacosta (curt i llarg), el Coll de Canes (curt i llarg), Bracons i Condreu (llarg). Aquesta edició està inclosa en els calendaris Internacional UCI, Estatal i Autonòmic de cicloturisme. En concret, la cita forma part del Circuit Ciclopirineus, la Challenge Catalana de Cicloturisme, de la qual n'estrena el calendari 2019, i del V Circuit Femení de Cicloturisme de la FCC.

Tots els inscrits podran gaudir dels serveis que ofereix la marxa, com 6 avituallaments en ruta i un a l'arribada molt complet, assistència mèdica, assistència mecànica, recuperació fisioterapèutica a l'arribada, pàrquing vigilat per bicis, visites guiades per els acompanyants, castell inflable per els més menuts i més de 500 voluntaris que vetllaran per la teva seguretat i que funcionin tots els serveis. A més, es lliurarà un mallot commemoratiu a tots els participants. Pels acompanyants s'ha previst un itinerari turístic amb el tren Tricutricu, i també es poden visitar la Granja Ato al Mas la Coromina o el conjut històrico-artístic d'Els Hostalets d'en Bas.