La Gerunda Road, preparada per la seva cinquena edició

24/10/2019
Cicloturisme

La Gerunda Road, preparada per la seva cinquena edició

Aquest diumenge 27 d'octubre, un any més i com a teló de les Fires de Sant Narcís de la ciutat de Girona, tindrà lloc la V edició de la Gerunda Road, organitzada pel Sport Ter de la mà de Jaume Coca. 

La marxa tindrà recorregut renovat amb els Alts de Santa Pellaia, La Ganga, Romanyà, Mas Llunès i Les Serres. Des de l’organització s’estan perfilant els darrers detalls per fer molt atractiva aquesta nova edició, que comptarà amb la presència de Melcior Mauri, guanyador de La Vuelta 1991. Com sempre hi haurà dos recorreguts, un de 144,22 quilòmetres i un de més curt de 90 km. Aquest més curt no passarà pels alts de Santa Pellaia, La Ganga i Romanyà.

Els participants comptaran amb el recolzament d’assistència al final de cada grup, diferents avituallaments durant la marxa i al final els participants podran agafar forces en el “village” amb un bon esmorzar, obsequis i reconeixements a cada participant gràcies a la col·laboració de diferents marques que aposten per aquesta prova. També la marxa està vinculada amb aportacions a Oncolliga.  

La recollida de dorsals es podrà fer el dia 26, entre 9-13h o 16-21h al establiment de Decathlon a Girona. També el mateix dia al Village abans de la sortida que tindrà lloc a les 9 del matí.