La marxa cicloturista La Pallaresa arriba enguany a la 27a edició

14/03/2018
Cicloturisme

La marxa cicloturista La Pallaresa arriba enguany a la 27a edició

El proper 28 d'abril Tremp (Lleida) acollirà la 27a edició de La Pallaresa, marxa inclosa en el calendari de marxes cicloturistes de la FCC.

La marxa fou creada el 1987, al mateix temps que el club que l'organitza, i en un primer moment es va anomenar "Marxa Cicloturista del Pallars". Consistia en una sortida de poc més de 100kms amb esmorzar i reagrupaments, format que es va mantenir fins el 1999 quan adopta el nom i formats actual.

Amb la organitació de la UC Tremp, enguany la marxa proposa dos circuits per gaudir de les carreteres pre-pirinenques: un circuit de 116km i 1.500m de desnivell (i 3 avituallaments), i un altre de més llarg amb 164km i 2.500m de desnivell acumulat (i 5 avituallaments), tots dos circulars i amb sortida a Tremp, la capital del Pallas Jussà, a les 08.30h. Servei de massatge, obsequi i un dinar de germanor clausuraran una jornada en la que l'organització espera assolir, almenys, els 300 participants de l'edició anterior, en la que el bon ambient ciclista i el gaudi d'una matinal d'autèntic pedal de carretera foren els protagonistes de nou.

Les inscripcions seran obertes fins el 24 d'abril. Podeu trobar els enllaços i més informació a www.lapallaresa.info