La marxa cicloturista Rural Cycling Les Garrigues, el proper 4 de setembre

25/08/2021
Cicloturisme

La marxa cicloturista Rural Cycling Les Garrigues, el proper 4 de setembre

La marxa cicloturista Rural Cycling Les Garrigues es celebrarà el proper dissabte dia 4 de setembre a Castelldans (Les Garrigues), que n'acollirà la sortida i l'arribada.

Després de la suspensió per enguany de cicloturistes clàssiques del calendari lleidatà com la Montsec-Montsec o la Marxa dels Murs de Cervera, aquest projecte iniciat amb la Garrigues Bike el 2019 i amb objectiu de promocionar el ciclisme i donar a conèixer la comarca de Les Garrigues, esdevé una de les poques opcions pel cicloturisme de carretera en el que queda d'any.

La comarca de les Garrigues, un petit paradís ciclista poc conegut i amb moltes possibilitats, ple de carreteres locals i indrets amb encant, serà doncs l'escenari per on discorrerà la marxa, organitzada pel Club Esportiu Castelldans amb la col·laboració d'altres clubs de la zona i les administracions locals. 

Es proposen tres recorreguts per adaptar-se al màxim de cicloturistes i permetent recuperar l'esperit cicloturista de pedalar i gaudir sense pensar en el crono, amb amics, parelles, grupeta... Hi ha la possibilitat d'inscriure's com equip mixt, d'aquesta manera també es vol potenciar el ciclisme femení, ihi ha prevista la participació d'alguns paraciclistes, ja que es vol donar visibilitat a tot el ciclisme. 

A banda, s'oferiran unes activitats per acompanyants (piscina, museus, música...) per tal de fer una jornada familiar i esportiva rodona. Tots els participants s'enduran a casa Oli de Les Garrigues, procedent de les diferents cooperatives i molins dels pobles per on passa la marxa.

Les inscripcions estan limitades a 200 inscrits i es tancaran el proper 31 d'agost.