La Marxa Jufré Riuprimer, preparada per la seva 10a edició

26/05/2023
Cicloturisme

La Marxa Jufré Riuprimer, preparada per la seva 10a edició

El Club Natació Vic-ETB, l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, la direcció técnica de Jufré Cycling i el suport de la Diputació de Barcelona tornen a organitzar el pròxim diumenge dia 4 de juny del 2023 la Marxa Jufré Riuprimer, que celebrarà la seva 10a edició.

Com fins ara, la marxa osonenca formarà part en el calendari cicloturista de la Federació Catalana de Ciclisme tant en la XXXI Challenge Catalana de Mitja Distància, com en el XXIV Circuit Català de Llarga Distància. La marxa d’aquest any serà tindrà els mateixos recorreguts que els últims anys, però amb motiu del 10è aniversari hi haurà canvis especials. Per exemple, tots els participants podràn adquirir de forma opcional el mallot INVERSE, i també tots els participants tindràn algun petit detall dins la bossa del corredor.

Com és de costum, alguns dels punts més atractius del recorregut com són: La pujada a la Trona, el pas per la riera de Merlès, la Serra dels Degollats i la pujada final des d’Oristà, el Dragon Khan, com a trams més destacats. L’organització continuarà mantenint la màxima qualitat i variatat en els productes dels avituallaments. Són dos recorreguts: un de llarg, amb 154km i prop de 2.500m de desnivell positiu acumulat, i un de curt de 111km i uns 1.700m de desnivell.

Les inscripcions es faran através de la web jufrecycling.com on hi ha un enllaç directe a la plataforma de Dsport. Com a serveis principals de la marxa, s'ofereixen el servei mecànic, fotogràfic, avituallaments de qualitat i dinar final!

Des de l’organtizació, preparem aquesta 10 edició amb molta il·lusió i us hi esperem perquè junts poguem gaudir d’una matinal ciclista amb bon ambient i bona companyia!